Позвънете ни на тел.:
или направете заявка за ремонт от тук

Добре дошли в сайта на Протон сервиз

С над 30 години опит в сервизната дейност, квалифицираните техници на Протон сервиз са в състояние да извършат ремонт на повечето модели битови уреди, в това число перални, сушилни, съдомиялни машини, електрически печки, фурни за вграждане, керамични плотове, микровълнови фурни, кафемашини, хладилници и фризери, абсорбатори и много др.
Предлагаме качествени ремонти, бърза реакция и коректност при отстраняване на проблемите във всяко домакинство. Стараем се да направим посещение в денят на заявката от клиента.
Работим в Арбанаси, Велико Търново, Вонеща вода, Горна Оряховица, Дебелец, Долна Оряховица, Елена, Златарица, Килифарево, Лясковец, Павликени, Полски Тръмбеш, Стражица и областта.
При приемане заявка за ремонт, уточняваме 3 часа прозорец за ремонт, през който клиента да е на адреса. Уведомяваме клиента когато сме на 30 минути от пристигането си до адреса.
Протон сервиз разполага с голям избор на резервни части в своят склад, както и в автомобила с който посещаваме вашият адрес.
При невъзможност повредата да се отстрани на място, електроуреда се взема в сервизната база и след отстраняване на проблема се връща на адреса.

Протон сервиз е дългогодишен партньор на Технополис и Техномаркет.

БЕЗПЛАТНА ДИАГНОСТИКА НА ВСЕКИ ЕЛЕКТРОУРЕД  СЛЕД РЕМОНТА!
ГАРАНЦИЯ ЗА ВСЕКИ РЕМОНТ!